Plötsligt rasar världen samman! 

 

När någon i ens närhet tar sitt liv drabbas man av något av det värsta man kan råka ut för. I ett slag förändras livet totalt, för att aldrig mer bli detsamma igen. Man tror inte att man ska kunna överleva. Att få prata med andra i samma situation som vet hur det känns, har hjälpt många av oss. Genom varandra får vi stöd och hjälp att gå vidare.   

 

SPES – Riksförbundet för SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd – är till för dig som blev kvar när någon tog sitt liv. SPES är en rikstäckande, ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.  

 

 

Samtalsträffar i Halmstad Våren 2012

 

Samtalsträffarna är till för dig som är närstående, som mist en familjemedlem, släkting, partner eller vän genom suicid.

 

 

- Tematräffar för nydrabbade (bör ha gått ca 3-4 månader minst) och dig som aldrig deltagit i SPES-grupp startar måndagen den 6 februari och träffas vid 7 tillfällen. För vidare info kontakta någon av nedanstående.

 

Tematräffarna leds av sjukhuspräst Jörgen Franzén och Gunilla Lundkvist

 

 

- Öppen träffpunkt för dig som tidigare deltagit i SPES-grupp/talat med en stödperson eller vill komma när du känner att du vill träffa andra som gått/går igenom detsamma som dig, startar måndagen den 6 februari och sedan följande måndagar, 5/3, 2/4 samt 7/5 gemensam avslutning för båda grupperna.

 

Öppen träffpunkt leds av Pernilla Sellergren och Sigbritt Christensen

 

Samtliga träffar hålls 19.00 till 21.00 i S:t Nikolais Församlingshem, Karl XI:s väg 4, Halmstad, nedre botten.

 

Fika till självkostnadspris.

 

 

Varmt välkommen!

 

Vill du veta mer eller anmäla dig?

 

Hör gärna av dig till Jörgen Franzén, sjukhuspräst, tel 035-13 46 56, 070-64 651 37, jorgen.franzen@regionhalland.se, Pernilla Sellergren, tel 035-395 54, 070-54 395 54, pernilla.sellergren@spes.se, Gunilla Lundkvist, tel 0705-16 76 76, glt@telia.com

 

 

 

 

www.spes.se