Dagbok/Blogg

 

Till minne av en älskad ängel

2010-10-29

 

Onsdagen den 3/11 har det gått ofattbara fyra år sedan Christian lämnade oss alla och flyttade till Änglarnas stad.

Tiden rusar iväg och ibland känns det som alldeles nyss men samtidigt känns det som en evighet, jag blir mer och mer medveten om ALDRIGHETEN, aldrig mer ska jag få träffa mitt ena barn, aldrig mer prata med honom och få svar, aldrig mer krama om honom och aldrig mer se honom.

Jag kan inte ta telefonen och ringa hon...om, jag vet inte numret! Jag kan inte skicka ett brev eller mail till honom, jag vet inte adressen! Jag kan aldrig mer åka till honom, jag vet inte vägen!

Men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer att minnas honom, alltid bära med honom i mitt hjärta och alltid vara stolt över att just jag fick äran att vara hans mamma.

Vi i familjen kommer att samlas vid hans grav vid 18-tiden för att tända ljus och den som vill är välkommen att göra oss sällskap. Efteråt fika hemma hos oss för den som vill.

Jag vet att många inte har möjlighet att närvara men om du ändå vill tända ett ljus för min älskade, saknade son så skulle det glädja mig mycket. Du kan tända ett ljus på  http://www.christiansellergren.se/empty_37.html