Dagbok/Blogg

 

Studentbal!

2010-05-30

 

Din äldsta lillebror var idag på sin studentbal. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på när du tog studenten. Du valde visserligen att inte gå på balen. Jag var så stolt över dig på din studentdag, precis som jag är stolt över din lillebror som trots allt som hänt har tagit sig hit.

 

Du var väl med och såg hur fin han var idag! Och som balsällskap hade han inte bara en utan två vackra damer! Bror sin upp i dagen! Fast de är två nära vänner till honom han har ju flickvän men hon får vänta på bal tills nästa år.

 

 

När vi skulle ta kort på dem uppe vid Hallandsgården så kom regnet! Typiskt! Hade ju varit så fint innan idag! Det fick bli några snabba kort ändå och han var så stilig i sin smoking. Sedan bar det av ut till Tylösand för att se dem gå på röda mattan. När vi stod där ute hände en tragisk sak...en äldre dam föll ihop...hjärtstopp...mormor som stod brevid damen ringde mig på mobilen och jag sprang dit. Vi var några som gjorde så gott vi kunde med HLR i väntan på ambulansen...men det såg du säkert...och du fanns säkert där när hon flyttade upp till Änglarnas stad...och kanske berättade du för henne attt det var din mamma som försökte hjälpa henne.