Dagbok/Blogg

 

Vill inte fira utan dig!

2010-06-06

 

Ytterligare än födelsedag utan dig! 

 

Hade inte bjudit in till kalas...har jag inte gjort på min födelsedag sedan du min son lämnade oss...men här var fullt hus ändå. Det känns sånna här dagar extra mycket att du saknas. vill ju så gärna ha ALLA mina härliga ungar omkring mig!

 

Fick idag ett underbart halsband av dina största lillebrorsor! Tillsammans med ett presentkort på gravering. Funderade inte så värst länge på vilken gravyr det blir. På ena sidan ett hjärta, en sol och en måne ...som står för det vi alltid sagt till varandra i familjen, som du förde vidare till kvinnan i ditt liv och som oxå står på din sten..."älskar dig till solen och månen och tillbaka igen"...och på andra sidan blir det ordet "STARC".

 

Har många gånger sedan du dog fått höra att "jag är så stark", i början var jag väldigt kluven till ordet...kände mig inte det minsta lilla stark. Är det starkt att orka leva vidare utan ett av sina barn? Är jag stark som finns kvar här utan dig? 

 

Idag har jag ett annat förhållande till ordet stark och om jag stavar det med c istället för K så blir det din och dina syskons initialer...Sarah, Thobias, Adam, Robin, Christian...STARC!

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!