Dagbok/Blogg

 

50000 besök!

2009-09-30

 

Idag passerades siffran 50000 besökare på din sida Christian! Otroligt!

 

Att ditt öde berört många människor det vet jag men att sidan skulle bli så välbesökt det kunde jag aldrig tro när jag skapade den. Anledningen till att jag började med sidan var främst för att skriva av mig kring det som hänt, att genom skrivandet försöka bearbeta och försöka bringa någon ordning i allt som rörde sig i mitt huvud...alla tankar...alla känslor...alla frågor.

 

Jag vet att sidan hjälp många som läst den, det har vi fått många mail och kommentarer om. Jag vet också att genom sidan lever du vidare även hos andra än dina närmaste. Du berörde människor när du levde och du fortsätter att beröra människor även ifrån himlen!

 

Om en månad har det gått tre år sedan du lämnade oss alla, tre år! Jag kan fortfarande inte fatta det! Sakta, sakta har våra liv återvänt till en vardag men till en vardag som aldrig mer blir som förr. Livet före och livet efter är numera vår vardag och kommer så att förbli. Du hade en stor plats i vår familj och har fortfarande och kommer alltid att ha, precis som dina syskon.

 

Du ska veta Christian att jag är så otroligt stolt över dig och jag är så tacksam att just jag fick äran att vara din mamma. Men jag sörjer djupt att jag inte fick vara det längre. Ja din mamma kommer jag ju alltid att vara och stolt över dig kommer jag alltid att vara...men jag hade velat vara det åt dig HÄR...inte där uppe i Änglarnas stad.

 

Christian jag älskar dig för evigt!

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

 

Mamma