Dagbok/Blogg

 

Nyårsdagen och lillebror 8 år!

2008-01-01

 

Kan man önska en ängel Gott Nytt År! Jag gör det iallafall. Gott Nytt År min änglason där uppe i Änglarnas stad! Har ni festat ordentligt där uppe i kväll? Suttit på varsitt moln och tittat på alla fyrverkerier som smällts iväg! Alla dina kompisar (de flesta iallafall) festar i natt. Morbror Johannes är med några av dem.

 

Igår (nyårsafton) var jag så ledsen, saknade dig så mycket!

 

Nu har vi precis kommit hem ifrån moster Gecke där vi varit under nyårsaftonskvällen. Innan vi åkte dit så var vi hos dig och tände marchaller så du också fick lite nyårsfestligt.

 

Nu är det nyårsdagen och din älskade lillebror Adam fyller 8 år idag! Vi sjöng och grattade honom direkt efter tolvslaget, precis som vi brukar. Nu sover han gott i sin säng och väntar på att det ska bli morgon (sen morgon) så han får presenter och frukost på sängen.

 

För tre år sedan bjöd vi in till 25 års fest här hemma...du fyllde 20 och Adam 5 och eftersom du var i USA på din födelsedag så ville du slå ihop det med Adams till en 25 års fest. Kortet här nedanför hade vi på inbjudningskorten. Storebror och lillebror, ni är ca 1, 5 och 16,5 på bilden men ändå så lika!

 

       

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

 

Puss och kram din mor för evigt.