Dagbok/Blogg

 

Äntligen är julen över och min önskan gick inte i uppfyllelse!

2007-12-26

Ja äntligen är julen över! I tre dagar har jag för övriga familjens skull "hållit ihop mig" för att det ändå skulle bli en så bra jul som möjligt. Och den har faktiskt varit rätt ok.

 

Julafton jobbade jag till 12, sedan blev det "dopp" hos farmor och farfar, sedan Kalle och efter det åkte vi till dig igen och följde med Robin på julmässa...han konfirmationsläser...sen hem till oss, tomte och julmat.

 

Juldagen sov vi alla länge sedan bar det av till mormor och morfar där det var många släktingar...både från Holland, Halland och Dalsland...upp till dig...sedan en lung skön tv-kväll hemma i soffan.

 

Idag har vi varit inne en stund på mellandagsrean. Sarah har ju "jobbat" (sålt jultidningar) och tjänat rätt mycket egna pengar och nu ville hon ju shoppa lite. Vi intog nästan 20 personer restaurangen på Åhlens där morbror Johannes jobbar! Sedan fika hemma hos oss med massa släkt både de från Holland och min bror från Onsala med familj. Det blev en hel del nya kusiner att lära känna för dina syskon i helgen och du har fått mycket besök hos dig!

 

Släkten har växt rätt mycket under detta året...synd bara att alla inte får lära känna dig...flera av dem har ju aldrig fått äran att träffa dig.

 

Ikväll var vi rätt så trötta på julmaten så det fick bli budpizza och det blir ytterligare en lugn tv-kväll.

 

Christian vi har alla saknat dig obeskrivligt mycket denna julen. Den enda önskan som stod på min önskelista gick inte i uppfyllelse!

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

 

Puss och kram mamma