Dagbok/Blogg

 

Aftonbladets löpsedel slog emot mig...

2008-12-29

 

...när jag tidigare idag klev innanför dörrarna i en affär här i Halmstad! Jag såg in i ett par mörka ögon, såg en leende mun...en otroligt vacker flicka på en nästan helsida! Kände igen henne direkt och såg rubriken "Linnéa 14 år tog sitt liv"! För nästan exakt två år sedan hade Aftonbladet liknande rubrik på löpsedeln, fast den gången stod det Christian 21 och på bilden var en vacker ung kille...du min son! http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,969200,00.html 

 

Linnéas mamma Ludmilla har liksom jag och många fler bestämt sig för att inte vara tyst om det som hänt våra barn, våra familjer. Aldrig får vi vara tysta om detta, vi måste våga prata om självmord - suicid. Genom att berätta kan vi förhoppningsvis göra så att inga andra familjer ska behöva hamna i samma mardröm som vi nu lever i. Genom att orka berätta kan det oerhörda smärtsamma som drabbat oss på något sätt ändå få en mening. På följande länk kan  ni läsa om Linnéa http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4080899.ab 

 

Hennes mamma skriver också en blogg om det som hänt www.ludmilla.se

 

Att förlora ett barn är det värsta som kan hända och att förlora sitt barn genom självmord - suicid är...ja obeskrivligt!

 

Varför mår så många unga som har hela livet framför sig så dåligt att de inte längre orkar bära det...inte längre orkar leva!

 

Jag älskar dig min son till solen och månen och tillbaka igen! Jag önskar så att du hade orkat berätta för oss, att du hade orkat stanna kvar i livet...hos oss!

 

/ Mamma