Dagbok/Blogg

 

Höstlovsfredag vecka 44 för två år sedan!

2008-10-31

Känner mig så konstig och yr och allmänt kass idag! 

 

Den här höstlovsfredagen i vecka 44 för 2 år sedan är den värsta dagen i mitt liv! Det var den dagen vi hittade vår son och insåg att han lämnat oss och flyttat till Änglarnas stad!  

 

Saknaden är obeskrivlig. 

 

På måndag den 3/11 är det vår årsdag! Jag kan inte förstå att det på måndag har gått 2 år! 2 år sedan vår son lämnade oss! 

 

Jag ska jobba idag och imorgon om jag klarar av det, men på söndag har jag tagit ut semester för att tillsammans med familjen, släkten och kanske vänner samlas hos Christian.

 

Egentligen är det ju på måndag men då jobbar folk och för att underlätta för dem som vill komma så har vi en stund på söndagen kl 15.00 och sedan lite fika hos oss för de som vill. 

 

 

På måndag kommer vi i familjen att åka upp till honom, kanske flera gånger till och med. Jag vet inte hur den dagen kommer att se ut...oroar mig faktiskt lite för den...tänk om det bara är vi i familjen som kommer...tänk om hans vänner "glömmer"...givetvis vet jag att de aldrig kommer att glömma, men ungdomar går vidare på ett annat sätt än vad vi i närmaste familjen gör...och de har kanske inte behovet av att åka upp till honom bara för att det har gått två år just den dagen!

 

 

Christian om du bara visste hur mycket vi som är kvar här nere älskar och saknar dig!

 

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!

 

 

Puss och kram mamma