Dagbok/Blogg

 

Äntligen semester...Vi drar till Öland...men först har vi fixat hos dig!

2008-07-22

 

Japp det gör vi! Precis som du och dina vänner gjorde sommaren 2006. Vi åker senare idag när alla vaknat och ätit frukost...tja alla är ju faktiskt inte riktigt sant för det är bara dina två yngsta syskon som följer med. De stora...ja de tycker ialla fall att de är stora...vill inte följa med...ja du behöver inte oroa dig för vi har ordnat så de blir "tilltittade" emellanåt...fast det vet de inte om...hii,hii.

 

På öland ska vi tälta på Kappeluddens camping i Borgholm, göra små utflykter, bada, äta gott, åka till Ölands djurpark och sedan på hemvägen blir det en tur till Astrid Lindgrens värld. Ska bli riktigt mysigt...hoppas jag!

 

Är så skönt att äntligen ha fyra veckors semester...våren och början på sommaren har varit tuff...är helt slut...behöver verkligen lite semester nu.

 

Jag längtar så otroligt mycket efter dig Christian...nu när det är sommar så är det extra mycket som hela tiden påminner om dig...och det gör så ont att inte ha dig här.

 

Tidigare ikväll var jag, pappa, Sarah och Adam uppe hos dig och fixade lite. Vi hjälptes åt att tvätta alla dina saker som ligger hos dig, vi tvättade stenen och du fick nya krukor med blommor...det blev så fint!

 

I början var jag hos dig så gott som varje dag...då var jag tvungen att åka till dig för att försöka få in...försöka förstå att du inte längre var hos oss...men de sista veckorna har jag inte orkat åka dit så ofta för nu har jag förstått att du inte längre är hos oss...att du aldrig kommer tillbaka...och det gör så ont!

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina änglason!

 

Puss och kram din mor för evigt.