Dagbok/Blogg

 

Födelsedag och färdig ambulanssjuksköterska!

2008-06-06

 

Ja nationaldagen är det ju idag, helgdag och ännu en dag för familjen att samlas. Min födelsedag, strålande sol och varmt...men känner inte för att fira...vad är det att fira...men vi har haft lite fika här eftermiddag ändå...mest för barnens skull...de vill fira mamma...men det känns verkligen ända in i själen att någon saknas...ett av mina barn saknas...hur ska jag kunna vara glad idag då du saknas Christian!

 

Ikväll tar vi med oss dina syskon och går ut och äter en bit mat...kanske att det kan kännas lite bättre en stund då iallafall...lite mys med dina syskon...de behöver det...jag behöver det...pappa behöver det...du hade behövt det!

 

Igår och inatt har jag varit mitt sista utbildningspass på ambulansen och hade igår slutsamtal... blev GODKÄND! Känns skönt att ha klarat av den biten...ska bara lämna in några uppgifter sen får jag papper på att jag är ambulanssjuksköterska! Trodde aldrig jag skulle klara av det...men det har jag gjort...det har varit tufft...jobbigt...är trött... men jag är klar! Men jag har tillsammans med familjen tagit ett beslut och det är att jag ger mig inte ut i ambulansen än...måste backa ett tag nu...återhämta mig...jobba på jourcentralen...ha semester...sen får vi se...kanske orkar jag till hösten...till vintern...kanske till våren...vi får se...känns inte så viktigt just nu...jag har klarat av min utbildning och är stolt över det...vilket jag också vet att du Christian skulle varit...min tuffa morsa skulle du säkert sagt. Cheferna har sagt att jag är välkommen tillbaka när jag känner mig mogen för det och det känns skönt att veta att jag inte missar min chans genom att backa tillbaka lite ett tag.

 

Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min fina unge!

 

Puss och kram mamma