Dagbok/Blogg

 

Mår faktiskt rätt ok!

2008-04-23

Tro det eller ej men just nu känns livet ändå rätt så ok. Visst saknar jag dig något fruktansvärt varje dag, du finns ständigt i mina tankar och tårarna kommer lite då och då...men livet känns ändå rätt ok nu! Just nu...vem vet hur det ser ut imorgon...om en vecka...om en månad...om ett år?

 

Det kunde jag inte tro för bara några månader sedan! Men nu planerar jag faktiskt framåt igen. Jag har tagit tag i min utbildning till ambulanssjuksköterska, trivs jättebra på mitt jobb, tränar och ägnar mig åt familjen. Så i det stora hela så fungerar mitt liv just nu rätt så bra!

 

Men en sak ska du veta min son att även om jag just nu mår bättre och kan börja planera lite framåt så innebär det inte att jag kommit över dig, glömt dig, inte längre sörjer dig, inte längre saknar dig...för det gör jag...varje dag...varje timme...varje minut...varje sekund! Du har satt så djupa spår i mitt modershjärta och där kommer du föralltid att stanna kvar oavsett vad jag gör med mitt liv...i mitt liv.

 

Jag VET att vi ses igen någon dag...inte idag...men någon dag...när det är dags för mig...och tills dess min son ska jag minnas dig med glädje och tacka för varje stund jag fick med dig. Jag ska fortsätta föra ditt minne vidare...du ska ALDRIG bli glömd!

 

Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen, himmelens vackraste ängel!

 

Puss och kram mamma