Dagbok/Blogg

 

27 år idag

2011-12-17

 

Idag klockan 10.47 är det 27 år sedan jag endast 17 år ung fick dig min förstfödda son på magen! Jag var så stolt och glad för denna lilla prins som växte upp och blev en kung...men ditt kungarike rasade och du lämnade mig...lämnade oss...din stolta mor...far...syskon...och alla andra...och for upp till ett nytt rike i Änglarnas stad!

 

Du tyckte om att festa så jag hoppas du och dina änglavänner har en hejdundrande fest ikväll som lyser upp himmelen och hörs ända ner till oss. 

Som vanligt var det omöjligt att tända ljusen hos dig idag. Det är konstigt nog så varje ängladag, födelsedag och julafton, annars brukar det oftast gå bra men INTE just dessa dagar. Så fort vi tände och satta ner det så kom där en vindpust och blåste ut! Säkert du som busar med oss igen. Men det gör inget för granen som står brevid lyser så fint ändå.

 

Idag har vi oxå varit på Strandhotellet Mellbystrand och njutit av härlig musik med Cirkus Markus. Vad passade bättre idag än ett arrangemang för suicudprevention på din vår Änglasons födelsedag.

 

Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen min vackra änglason!