Dagbok/Blogg

 

Snart är den här...Ängladagen...5-års dagen!

2011-10-28

 

Så är den snart här... Ängladagen Torsdagen den 3/11 har det gått ofattbara fem år sedan Christian lämnade oss alla och flyttade till Änglarnas stad.

Tiden rusar iväg och ibland känns det som alldeles nyss men samtidigt känns det som en evighet, jag blir mer och mer medveten om ALDRIGHETEN, aldrig mer ska jag få träffa mitt ena barn, aldrig mer prata med honom och få svar, aldrig mer krama om honom och aldrig mer se honom.

Jag kan inte ta telefonen och ringa honom, jag vet inte numret! Jag kan inte skicka ett brev eller mail till honom, jag vet inte adressen! Jag kan aldrig mer åka till honom, jag vet inte vägen!

Men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer att minnas honom, alltid bära med honom i mitt hjärta och alltid vara stolt över att just jag fick äran att vara hans mamma...

5 år utan ett av mina barn! Tror varje år att i år så kommer det att gå hyfsat bra...jag kommer att klara det här...men så utan förvarning så rasar man...igen...och...igen...

Smärtan och saknaden blir inte mindre och inte ens jag som alla säger är så stark fixar det här. Hur ska man kunna vara stark och fixa allt när saknaden gör sig påmind och river i hjärtat! Hur ska man klara av att leva livet när man saknar ett av sina barn!

Men på något konstigt sätt så klarar alla vi änglamammor, änglapappor, änglasyskon av det...vi reser oss sakta igen...tar för oss av livet...även om det vissa dagar är svårare än andra...vi kan till och med njuta av livet...skratta och se framåt.

Men just nu är det svårt... Ängladagen...den femte är snart här...5 år utan ett av mina barn...

Vi i familjen kommer att samlas vid hans grav vid 17-tiden torsdagen den 3/11 för att tända ljus och den som vill är välkommen att göra oss sällskap. Efteråt en enkel fika hemma hos oss för den som vill.

Jag vet att många inte har möjlighet att närvara men om du ändå vill tända ett ljus för vår älskade, saknade son och bror eller skriva en rad i hans gästbok eller bara skänka en tanke så skulle det stötta oss mycket.

Du kan tända ett ljus på http://www.christiansellergren.se/empty_37.html

och gästboken hittar du på här på hemsidan
Kram Pernilla

Änglamamma till Christian 84-06 men oxå stolt mamma till Thobias -91, Robin -93, Sarah -98, Adam-00